MAREC 2019 - Speakers & Programme

MAREC SUMMIT 2019 CONVENTION PROGRAMME

DAY 1 – FRIDAY 15 TH MARCH 2019

8.00 am

Registration and Networking

9.00 am

Opening Remarks by Emcee

9.05 am

Welcome Remarks by Convention Chairman, MAREC’19

9.15 am - 1 hour

SESSION 1

5 Investment Strategies A Buyer Needs To Know In 2019
Faizul Ridzuan, FAR Capital Sdn Bhd

10.15 am

Morning Tea

10.30 am

Estate Agents, Economy & Property Market Sector
Eric Lim, President, MIEA

11.20 am

Press Conference

11.25 am - 90 mins

SESSION 3 - Forum
Evolving, Adapting & Disrupting the Industry
Moderator :
Previndran Singhe, Zerin Properties
Panelists: Amanda Goh (IQI Realty Sdn Bhd)
Chan Ai Cheng (SK Brothers)
Lee Jun Liang (DeOne Properties)
Sheldon Fernandez (PropertyGuru Malaysia)

1.00 pm

Lunch

2.30 pm - 1 hour

SESSION 4
The Making Of A “NEW GEN REN”
Darmadi Darmawangsa, ERA, Indonesia

3.35 pm - 1 hour

SESSION 5
How I Sold ‘RM1 Billion’ Properties By Creatively
Structuring Deals

Govindasamy Balaguru, Principal, GDS Properties

4.35 pm - 1 hour

SESSION 6
Disruptive Selling : Are You Ready To Succeed In Today's Market

Wong Yau Long, Cornerstone Xstate

6.00 pm

Axis Networking Cocktail

DAY 2 – SATURDAY 16 TH MARCH 2019

8.00 am

Registration and Networking

8.30 am - 1 hour

SESSION 7 - What Say You @MAREC SUMMIT 2019

9.35 am - 45 mins

'SESSION 8
Breaking The Odds In A Tough Market

Harry Low (Full Homes Realty Sdn. Bhd)

10.20 am

Morning Tea

10.40 am - 90 mins

SESSION 9
‘Digital Marketing Masterclass’ Workshop

Arvin Setiawan, Director Of Online Marketing
PropertyGuru Group

12.15 pm - 1 hour

SESSION 10
How My RENs Became Smarter Than Me

Ismail Gafoor, Propnex Singapore

1.15 pm

Lunch

2.15 pm - 80 mins

SESSION 12
Breakout Session 1
Video Marketing Through YouTube and Facebook

Sr Lim Boon Ping

Breakout Session 2
Managing Disruptions in Digital Marketing

Charles Gregory

3.40 pm

Afternoon Tea

4.05 pm - 90 mins

SESSION 11 - Forum
Malaysia’s Million Dollar Producers – Their Success Story

Moderator: Siva Shanker
Panelists: Benjamin Tee, Ehzhilchelvam, Juliana Teh

5.35 pm - 1 hour

SESSION 13
Disrupt Yourself!

Jonathan Lee, Reapfield Properties

6.35 pm

Closing Ceremony

  • Please note this programme may be subject to changes.

 

 

Ads